Spor Toto 2. Lig

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, düzenlediği basın toplantısında Zonguldak’a kötülük yapmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini belirtti.

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bugün bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyunda çıkan haberlere açıklık getirdi. Caner, sosyal medyada hakkında çıkan paylaşımlara tepki göstererek kendisinin böyle bir söz sarf etmediğini söyledi.

Başkan Caner, "Sosyal medyadan aynı şeyleri yazarak buna benim şuana kadar yaşantım boyunca yapmadığım veya ağzımdan hiçbir ayrım dahi telaffuz etmediğim bir cümle kullanılmış. Benim bu Zonguldak Kömürspor’da Başkanlık yaptığım dönemde yaptığım programların kayıtlarına baksınlar. Ne söylemişim. Zonguldak’ta birlik ve beraberliğin olması gerektiğini yerli yabancı ayrımın Zonguldak’ı bir yere getirmediğini çocuklarımızın okullarda yan yana oturmasına rağmen Çaycuma veya Trabzon birlikte olmalarına rağmen ayrımcılıkta olmamalarına rağmen büyüklerin böyle bir ayırımın yaptığını bu ayrımında Zonguldak Kömürspor’a zarar verdiğini söylemem rağmen bunlar kayıtlıdır arkadaşlar. Kalkarak benim böyle bir ifade de bulunduğumu ifade ediyorlar. Bu deli saçmasından başka bir şey değildir. Buna inanan insanlara da şaşırıyorum. Acıyorum. Zonguldak Kömürspor Başkanın böyle bir şey dediğine inananlara da acıyorum “dedi.



“Desteklerle ivme kazandık”

Zonguldak Valisi Ali Kaban’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Biz buraya 4 sene önce geldiğimizde kulüpte hiç bir şey yoktu. Yeri geldi kumanya borcu olduğu için alamadım. Biz aldık su getirdik. Göreve geldiğimde ne dediler bu takımı düşürür dediler. Dördüncü hafta oldu bu takım patlar. En son hafta oldu şampiyon olduk. Bu zihniyetlerle mücadele ettik. Kimse elini cebine atmadı. Herkes seyretti. 3.Lige çıktık yine oldu. Bizim en büyük destekçimiz Sayın Vali Ali Kaban Bölgesel Amatör Liginde kasa boşken Sayın Vali Ali Kaban para buldu. Biz o paralarla ivme kazandık. Bu takım şampiyon oldu. Bundan sonra durduk mu? Bu sene için hedefimiz neydi. Sayın Vali, Ali Kaban bu takım ligde kalsın dedi.

Ligde kalmayı bırak az kalsın Play-Off’ta kalıyorduk” şeklinde konuştu.



“Zonguldak’a kötülük yapmak isteyenler var”

Zonguldak Kömürspor’a kötülük yapmak isteyen şahısların olduğunu ifade eden Başkan Caner, “4 senedir Zonguldak Kömürspor’a kötülük yapmak isteyen şahıslar var. Bu hainlik bu düşmanlık peşindeler. Şimdide başkan kulübe üyeliği açacak yönetime kıvırcıklar dolarmış. Buna kargalar güler. Burada buna cevap vermek bana abes geliyor. Görüyorum ki sosyal medya da zeka seviyeleri olmayan veya kasıtlı olarak o tarafa çeken insanlarla dolu. Benim icraatlarıma baksınlar. Desinler ki bu icraatları yapmayan bu söylemleri söyleyebilir. Bunu yargıya da taşıyacağız. Sayın Süleyman Caner bunu niye demiş. Bizim ortak noktamız Zonguldak Kömürspor ”dedi.



“Kömürspor’lu olmak ‘onur’dur”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Çanakkale’de 10 yıl aradan sonra ikinci lige çıktıklarını ifade ederek “Çanakkale’de 10 yıl aradan sonra ikinci lige çıktık sevindik. Biz 4 maç ceza aldık. Bize bir lobi oluştursunlar. Zonguldak Kömürspor’lu olmak ayrı bir onur’dur. Zonguldak Kömürspor’lu olma onurunu gösteremeyenler bir kenara çekilsinler. Sen yalanlar iftiralar atarsan kulübünü kötüler bizi karalarsan ne olacak. Yapılacak olan transferleri bu yönetimin şevkini kırıyorsun. Az önce bir arkadaşımız ayrılmak istedi. Gerekeni yapacağız. Daha önce bir arkadaşımız Bölgesel Amatör Liginde yanımızda yer aldı. Gerek kendisi veya abisi şimdi Zeki Çolak’da ayrılmak isteyecek. Belediye Başkanın kendisinden ayrılması konusunda talepleri var. Bunu takdirinize bırakıyorum. Zeki verimli olur ya da olmayabilir ”dedi.



“Prim vereceğimiz paraları kestiler”

Zonguldak Kömürspor’un parasını kesmeye çalışan insanların olduğunu söyleyen Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, “Zonguldak Kömürspor taraftarı camiası ufak bir camia değil. Eski Başkana formayı verince tüyleri diken diken oldu. Burada bütçe varda biz mi göremiyoruz. Sosyal medya da yorumları görüyorum plajı alırsınız taraftar yer. Allah bu ramazanda bildiği gibi yapsın. Bizim başarımızın reçetesi dürüstlük. Ben gerçekten bu insanların allahı kitabı dini imanı olmadığını inanıyorum. Destek olmaya çalışıyor insanlar bize. Elinizi vicdanınıza koyun. Bu takımı nereden aldık nereye götürdük. 2 şampiyonluk 1 Play- Off oynattık. Biraz daha dikkatli olsaydık bu sene de Play-Off’taydık. Bu sene prim vereceğimiz paraları kestiler. Zonguldak Kömrürspor’un parasını kestiler. Sayın Vali Ali Kaban Belediye Başkanına övgüyle bahsederek bu 5 bin kişi nasıl görmezden gelirsiniz diyor. Hepimiz birbirimize lazımız. Kim bizim üzerimizde planlar yapıyorsa yargı yönünde hesap verecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA