Gaziantepli Sporcular Suda Madalyaları Topladı

Şehitkamil Belediyespor, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi paletli yüzme branşı ve su topu branşı final müsabakalarında 49 madalya kazandı.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, su topu final müsabakalarına katılan kızlar takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Osmaniye'de düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Türkiye Şampiyonasından 7 altın, 11 gümüş, 5 bronz madalya ile ayrılan yeşil siyahlı ekip, 11-12 yaş kategorisi yüzme finallerinde 14 altın, 7 gümüş, 5 bronz madalya elde etti.

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü Su Sporları Koordinatörü Cengiz Bingül, büyük bir başarıya imza attıklarını ifade ederek, sporcuların milli takım kadrolarına katılmak için büyük şans elde ettiklerini belirtti.

Kenti başarıyla temsil eden oyuncularla gurur duyduğunu dile getiren Bingül, şunları kaydetti:

'Finallere giden yolda meşakkatli bir süreçten geçtik. Elde ettiğimiz sonuçlarla gazi şehrimizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Su altı sporları branşında, su topu branşında ve yüzme branşında performanslarıyla Gaziantep’in su sporları branşlarındaki marka değerini her geçen gün yukarılara taşıyan değerli sporcu arkadaşlarımı, antrenörlerimizi ve en önemlisi takım arkadaşımız olan değerli velilerimizi gönülden tebrik ediyorum. 4 sporcumuz da milli takıma yükseldi. Sezon boyunca bizlere verdikleri desteklerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na bu vesileyle teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA