Başkan Toru Başarılı Sporcuları Ağırladı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçen ay düzenlenen uluslararası şampiyonalarda derece elde eden Meram Belediyesporlu sporcular ile antrenör ve yöneticileri makamında kabul etti.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mayıs ayı içinde yapılan uluslararası şampiyonalarda derece elde Meram Belediyesporlu sporcular ile kulüp başkanı Hüseyin Saraç, yöneticiler ve antrenörleri kabul etti. Başkan Toru, 4. Avrupa Kung Fu-Geleneksel Wushu Şampiyonası’nda ‘Geleneksel Taolu’ branşında Avrupa ikincisi olan Hatice Nur Küçüktanık, Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası’nda 75 kilo sağ kolda Avrupa birincisi olan Yılmaz Fazıloğulları ile 22. Çocuklar Balkan Karate Şampiyonası’nda Balkan ikincisi olan Arif Buğdaycı’yı tebrik etti. Başkan Toru, başarılı sporculara ve antrenörlerine hediye verdi.

“Spor altyapısını güçlendiriyoruz”

Meram’da bir yandan spora destek olurken diğer yandan da spor altyapısını güçlendirdiklerini vurgulayan Başkan Toru, “Rabia Spor Tesisi’ni hizmete açtık, Aşkan Mahallemizde yapacağımız spor tesisinin de ihalesini yapacağız. Ayrıca Dutlukırı Kültür Parkı içerisinde ciddi spor alanları oluşturuyoruz. Okçuluk, paintball gibi farklı donatı alanları yer alacak. O alanların kullanılması noktasında spor kulübümüzün öncülük etmesini istiyoruz. Belediyemizin yan tarafındaki yüzme havuzu ve spor salonu da kısa süre içinde faaliyete geçecek. Meram’da spor altyapısını güçlendirmek için çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA