Akhisar Belediyespor'da Miguel Lopes Harekatı

Akhisar Belediyespor’un, bu yıl kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla beğeni toplayan savunma oyuncusu Miguel Lopes’in bonservisi için Sporting Lizbon takımıyla masaya oturacağı öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir sezon geçirerek ligi 7. sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, iç transfer çalışmaları kapsamında ilk olarak kiralık oyuncuları gündemine aldı. Yeşil-siyahlılar, Sporting Lizbon’dan bir yıllığına kiraladıkları Portekizli savunma oyuncusu Hugo Miguel de Almeida Costa Lopes’in takımda kalabilmesi için Portekiz ekibiyle görüşme yapacak. Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Okan Buruk’un özellikle üzerinde durduğu tecrübeli oyuncuyu mutlaka yeni sezonda takımda görmek istediğini rapor ettiği bildirildi.

Yeşil-siyahlılar, takımı Lizbon’da 1 yıllık sözleşmesi kalan 30 yaşındaki defans oyuncusunun ilk olarak bonservisi ile almaya çalışacak, anlaşılamaması halinde ise tekrar kiralama yoluna gidileceği belirtiliyor.

Tecrübeli oyuncu Süper Lig’de yeşil-siyah forma ile 31 maçta 3 gol ve 3 asist ile oynarken, kupada da 3 maçta görev yaptı. Öte yandan Ege ekibi yine kiralık olarak Medipol Başakşehir’den alınan golcü oyuncu Sokol Cikalleshi için de takımına bonservisi için müracaat edeceği ancak henüz resmi bir başvuru yapılmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA