Trabzonspor Maçlarında Bu Sezon En Çok Fırat Aydınus Düdük Çaldı

Spor Toto Süper Lig’de, Trabzonspor’un bu sezon oynadığı 34 maçta 11 hakem görev yaparken, bordo-mavili takımın maçlarında ise 6 maçla en çok Fırat Aydınus düdük çaldı.

Trabzonspor bu sezon oynadığı 34 lig maçında 14 galibiyet 9 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi, attığı 39 gole karşılık ise kalesinde 34 gol gördü ve 51 puan ile ligi 6. sırada tamamladı. Bordo-mavililerin bu sezon oynadığı maçlarda 11 hakem görev yaptı. Fırat Aydınus, Ali Palabıyık, Umut Meler, Yaşar Kemal Uğurlu, Alper Ulusoy, Halis Özkahya, Özgür Yankaya, Hüseyin Göçek, Serkan Çınar, Mete Kalkavan ve Ümit Öztürk Trabzonspor’un bu sezonki lig maçlarında düdük çalan isimler oldu.

En çok Fırat Aydınus görev yaptı

Trabzonspor’un en çok maçını ise 6 maçla Fırat Aydınus yönetti. Aydınus’un yönettiği maçlarda bordo-mavililer 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda ise bordo-mavililer 16 sarı kart gördü.

Fırat Aydınus’un ardından Ali Palabıyık geliyor. Payabıyık’ın yönettiği 5 maçta Trabzonspor galip gelemezken 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer Ali Palabıyık’ın yönettiği maçlarda ise 15 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü.

Halil Umut Meler ve Yaşar Kemal Uğurlu Trabzonspor’un maçlarını 4’er kez yönetti. Meler’in yönettiği 4 maçta Trabzonspor 2 galibiyet, 1’er beraberlik ve mağlubiyet alırken 16 sarı kart gördü. Uğurlu’nun yönettiği 4 maçta ise bordo-mavililer 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. 10 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

Alper Ulusoy, Halis Özkahya ve Özgür Yankaya ise 3’er kez Trabzonspor’un maçlarında düdük çaldılar. Ulusoy’un yönettiği 3 maçta Trabzonspor, 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde etti. 13 sarık kart gördü. Özkahya’nın yönettiği 3 maçta ise 1’er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet elde etti. 7 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü. Özgür Yankaya’nın yönettiği 3 maçta ise Trabzonspor 1’er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet elde etti. 8 sarı kart gördü.

Hüseyin Göçek ve Serkan Çınar ise 2’şer kez Trabzonspor’un maçlarını yönettiler. Göçek’in yönettiği 2 maçta bordo-mavililer 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken, 2 sarı kart gördü. Çınar’ın yönettiği 2 maçta ise Trabzonspor 2 galibiyet elde ederken 8 sarı kart gördü.

Mete Kalkavan ve Ümit Öztürk ise 1’er maç yönetti. Kalkavan’ın yönettiği maçta ise Trabzonspor sahadan yenik ayrıldı, 3 sarı kart gördü. Öztürk’ün yönettiği maçtan ise galibiyetle ayrılan Trabzonspor 2 sarı kart gördü.

Kaynak: İHA