(ÖZEL HABER) Kapadokya'da Balonlar Beşiktaş'ın Şampiyonluğu İçin Havalandı

2016-2017 futbol sezonu Süper Toto Süper Ligde Beşiktaş’ın şampiyon olarak tamamlamasının ardından Kapadokya’da balonlar Beşiktaş bayrakları ile havalandı.

Beşiktaş’ın Süper Ligi şampiyon olarak tamamlamasının ardından Kapadokya’da sıcak hava balonları bu sabah Beşiktaş bayrakları ile havalandı. Kapadokya’da sıcak hava balonculuğunda faaliyet gösteren Royal Balon firması 2016-2017 futbol sezonunu Beşiktaş’ın şampiyon olarak tamamlamasının ardından yerden metrelerce yükseklikte Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutladı. Royal Balon pilotu Tolga Eke yaptığı açıklamada balon firmasının sahibinin koyu bir Beşiktaş taraftarı olmasından dolayı haftalarca Beşiktaş’ın şampiyonluğunu gökyüzünde kutlayacaklarını söyledi.

Eke, “ Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutluyoruz. Genel Müdürümüz ve patronumuz Beşiktaşlı olduğu için bizde haftalarca belki de bir ay boyunca Beşiktaş bayrakları ile uçacağız. 15 metre boyunca üç adet bayrağımız ile birlikte bugün ilk uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Tekrar Beşiktaş’ı tebrik ediyoruz. İstanbul’da Beşiktaş taraftarları boğazdan gemilerle geçmişlerdi bizde balonlarla gökyüzünden devam edeceğiz. Beşiktaş’ı tekrar tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA