Milaslı Güreşçi Muğla'da Başarılı Sporcu Seçildi

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alan Abdullah Akdağ, Muğla’da başarılı sporcu seçildi.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi yetiştirdiği başarılı sporcularına her geçen gün yenilerini ekliyor. Merkezden yetişen sporcular hem sportif yaşamlarında hem de gündelik yaşamlarında başarıya doymuyor. Bu kez güreş eğitim merkezinde eğitim alan Abdullah Akdağ, Muğla Valiliği tarafından başarılı sporcu olarak seçildi. Akdağ ve antrenörü eski Dünya ve Avrupa Şampiyonu Bünyamin Emik Muğla Valiliği tarafından Muğla Öğretmen Evi’nde düzenlenen organizasyonla ödüllerini aldılar.

Kendisini yılın başarılı sporcusu seçen herkese teşekkür eden Abdullah Aldağ, hedefinin her zaman Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.



Abdullah Aldağ’ın antrenörü Bünyamin Emik ise “Sporcumuz çalışmalarında gösterdiği performansı katıldığı maçlarda da gösterdi. Bu durum bizleri fazlasıyla memnun etti. Muğla Valiliği tarafından da başarılı sporcu olarak seçilmesi öğrencimizi ve bizi memnun etti. Öğrencimizi bu ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nin her yıl elde ettiği başarılarına bir yenisini eklediğini belirten Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy da genç sporcuyu ve antrenörlerini tebrik etti. Ünlüsoy, güreşin ata sporu olmasına vurgu yaparak, “Milas olarak her zaman güreşe sahip çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elde edilen başarılar umarım artarak ilerleyen yıllarda da devam eder” dedi.

Kaynak: İHA