Doktordan Engelliler İçin İftar Yemeği

Diyarbakır’da Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Dr. Fuat Zaman, görme engelliler için iftar yemeği düzenledi.

Diyarbakır’da hayırseverliğiyle adından sıkça söz ettiren Dermanbaba lakaplı Yılmaz Acu, Kadın Doğum Uzmanı olarak görev yapan Dr. Fuat Zaman’a görme engellilerle ilgili bir program yapılması talebinde bulundu. Yıllardır yardıma muhtaç fakir ihtiyaç sahibi olan insanlara gerek maddi gerek manevi yardımlarda bulunan Dr. Fuat Zaman da program talebini kabul ederek Görme Engelliler için Liv Suit Otel’de bir iftar programı düzenledi.

Görme engellilerin otele taşınmasında da Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla’da otobüs tahsis ederek programa destekte bulundu. Programda bir araya gelen engelliler, hep birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu tür organizasyonları her zaman destekleyeceğini belirten Uzm. Dr. Fuat Zaman, “Her zaman ve bilhassa bu mübarek ay da engelli kardeşlerimize yardım etmek onlara destek olmak onları sevindirmek bizim için kutsal bir vazifedir. Kalbinizdeki o temizliği, o güzelliği o ümidi hiçbir zaman bozmayın ve kaybetmeyin. Sizlerin o gayretini o çabanızı gördüğüm zaman gururlanıyorum. Benim kalbim her zaman sizlerle birlikte. Kapım her zaman sizlere açık. En ufak bir sıkıntınızda maddi, manevi fark etmez her zaman yanınızdayım. Engeli kardeşlerimiz çok önemli değerlerimizdir biz sizlerle gurur duyuyoruz hiçbir zaman duyarsız kalmadık ve her zamanda duyarlı olacağız unutmayalım her insan bir engeli adayıdır” dedi.

Diyarbakır Görme Engeliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Musa Gökçeoğlu ise, “Böyle bir gecede bizlere değer verip bu mübarek günlerde iftara davet etmeleri bizleri hayli mutlu etmiştir. Allah razı olsun sayın hayırsever doktor Fuat Zaman’dan. Ayrıca Liv Suit Otel yetkilileri ve çalışanları çok ikramda bulundular. İftarımızı açtık, duamızı ettik. Bizlere özel ilgi göstererek insani bir davranış sergilediler” diye konuştu.

Kaynak: İHA