Çubukspor Başkanı Akkaya'dan Yeni Statta İnceleme

Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya ve beraberindeki heyet Çubuk Şehir Stadı’nı inceledi.

Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yapımı kısa süre önce tamamlanan ve geçici kabul için bekleyen Çubuk Şehir Stadı’nda incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Mahallesi’nde eski at çayırı mevkiinde yaklaşık 2 yıl süren çalışmanın ardından hizmete açılan spor tesisinde bölgesel amatör lig maçlarının oynanacağını belirten Akkaya, zemini suni çimle kaplanan tesisle ilgili gazetecilere bilgi verdi.

Tamamen yeniden yapılan tesisin ilçeye yakışır bir tesisi konumuna geldiğini söyleyen Akkaya, artık tüm ilçe halkının maçları çok daha rahat bir şekilde izleyebileceğini belirtti.

Ankaragücü ile yapacakları dostluk maçıyla stadın açılışını yapacaklarını vurgulayan Akkaya, şunları söyledi:

“Soyunma odası ve tribünleri inceledik. İnşallah önümüzdeki günlerde tesis Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından teslim alınacak. Bundan sonra biz de sezon açılışı için Ankaragücü ile Çubukspor arasında bir dostluk maçını burada yapmayı planlıyoruz. İnşallah artık Çubukspor kendi sahasında evinde oynayacak ve tüm ilçe halkımız ailece burada maçlarını seyrederek takımına destek verecek. Uzun yıllar halkımıza ve takımımıza hizmet edecek bu spor alanı ilçemize için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Statta güvenlik önlemlerin üst düzeyde olduğuna işaret eden Akkaya, Çubukspor’un ilçenin ortak paydası, değeri olduğunu vurgulayarak, “Biz tüm maçlarımıza ailelerin çocuklarıyla gelmesini ve izlemesini istiyoruz. Bunun için statta taşkınlık çıkaracak, genel ahlak kurallarına aykırı hareket edecek, Çubukspor’a ve dolayısı ile ilçemizin imajına zarar verecek taraftarlar göz okuma sistemiyle tespit edilecek ve gerekli cezalar kesilerek bir daha stada girişine izin verilmeyecek. Bunda biz yönetim olarak kararlıyız. Çubukspor’u ve ilçemizi seven bu davranışlarda bulunmaz” diye konuştu.

Çubukspor’un ilçedeki birlikteliği sağlayacak bir unsur olması gerektiğine vurgu yapan Akkaya, “Çubukspor siyaset üstü ve ilçedeki her kesimi birleştiren, kaynaştıran ortak paydamız ve değerimizdir. Biz bu nedenle yönetimi de buna uygun bir şekilde oluşturduk. Böyle bir değere herkesin sahip çıkması ve bu değeri daha da geliştirmek hepimizin görevidir. Çubukspor’un bu çalışmalar doğrultusunda daha iyi yerlere gideceğinden şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA