Ceylanpınar'lı Umutcan Dünya Şampiyonasında

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol takımında oynayan Ahmet Umut Can Dolaşan, U23 Milli takımında dünya şampiyonası için ter dökecek.

Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Tekerlekli Basketbol takımında oynayan Ahmet Umut Can Dolaşan, Bu yılın Ocak ayında Kanada’nın Toronto şehrinde yapılan Avrupa Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan U23 Milli Takımında da oynamıştı. Ahmet Umut Can Dolaşan’ın oynadığı U23 Milli Takımı, 05-17 Haziran 2017 tarihleri arasında Kanada’nın Toronto şehrinde yapılacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Erkekler Dünya Şampiyonasında oynama fırsatı bulacak. Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü (CEBESK) Başkanı Mehmet Taş, oyuncuları Umut Can’ın böylesi önemli bir müsabakada oynamasının gururunu anlatacak kelime bulamadıklarını ifade etti.

Önce Avrupa Şampiyonu olan şimdi de Dünya Şampiyonluğu için mücadele edecek U23 Milli Takımında Ahmet Umut Can Dolaşan’ın olması bizi çok gururlandırdı diyen Ceylanpınar Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Antrenörü ve aynı zamanda U19 Milli Takım Antrenörlerinden Metin İdoğ, Umut Can’ın oynadığı U23 Milli Takımının Dünya Şampiyonu olacağına inanıyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA