Altınova'da Zabıtadan Ramazan Denetimi

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, Ramazan ayında esnaf ile vatandaşın daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliğine bağlı ekipler, fırınlarda yapılan denetimlerde önemli bir olumsuzluğa rastlanılmadığı açıklandı. Fırınların dışındaki esnaflara yapılan denetimlerde de iş yerlerinde herhangi bir soruna rastlanmadı.

Aralıksız devam edecek

Fırın, pastane, lokantalar ve diğer iş yerlerinin denetlendiğini söyleyen Altınova Belediyesi Zabıta Amiri Salih Akbaş, “Fırınlarda temizlik ve gramaj konusunda denetimler yapılarak, esnaf bilgilendirildi. Ramazan ayı boyunca denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.



"Sağlık her şeyin üzerinde"

İnsan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, "Halk sağlığı bizim için en öncelikli konuların başında gelmektedir. Bunun dışında vatandaşlarımızın tüketici hakları da son derece titiz bir şekilde kontrol edilmektedir. Vatandaşlarımızın menfaatlerine olan bu tür uygulamalarımız devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA