Akhisar Belediyespor İskelet Kadroyu Koruyacak

Spor Toto Süper Lig’de 5 sezonu geride bırakan Akhisar Belediyespor, ligin son haftalarında gösterdiği performansı yeni sezonda da sürdürmek istiyor. Teknik heyetin verdiği raporun uygulanacağı öğrenilen yeşil-siyahlılarda, özellikle iskelet kadroyu korumak için transfer planını da bu yönde şekillendirmek istedikleri belirtildi.

Gelecek hafta içinde transfer çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yeni sezonda başarı çıtasını daha da yükseltmek istediklerini ve transfer sezonunu da verimli geçirmek için aceleci davranmayacaklarını ifade etti.

Gelecek sezon maçlarını Spor Toto Akhisar Stadyumunun da yetişmesi ile seyirci desteğinin daha ön planda olacağının altını çizen Acar, güzel ve keyifli bir futbol izletmek için şimdiden kolları sıvadıklarını söyledi.



Zor bir sezonu geride bıraktıklarını ancak daha zorlu bir sezona hazırlık yapacaklarını belirten Acar, "Bir ilçe takımı olarak 5 sezondur Süper Lig’de Ege Bölgesini tek başımıza başarı ile temsil ettik. Önümüzdeki sezon Süper Lig’in ikinci Ege takımı olacak olan Göztepe takımını da gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ediyoruz. İnşallah gelecek sezon iki takım başarı ile bölgemizi temsil edecektir. Öte yandan yine Süper Lig’e ayak basan Yeni Malatyaspor ve Sivasspor takımlarını da tebrik ederiz" dedi.

Kaynak: İHA