Güzel, Yeniden Başkan

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Kongresi yapıldı. Yapılan olağanüstü kongrede Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel kulüp başkanı olarak seçildi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise Onur Kurulu üyeliğine seçildi.

Şahinbey Belediyesi nikah salonunda yapılan olağan üstü kongrenin Divan Başkanlığını Enver Bal Divan Üyeliğini ise Vakıf Demir ve Güngör Sönmez yaptı. Yapılan olağanüstü kongrede Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığına Cuma Güzel yeniden başkan seçildi.

İşte yeni yönetim

Kulüp Başkanlığa yeniden seçilen Cuma Güzel’in yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu, Yönetim Kurulu Asil Üyeler, Cuma Güzel Mehmet Demirbaş, Nihat Aydıngüler, Ahmet Özbal, Sait Şahin, İbrahim Özdemir ve Şakir Aktar olarak belirlendi. Yönetim Yedek üyeleri ise Muhammed Ali Şahin, Aslettin Yıldız, Hüseyin Güneş, Hamza Kütükçü, Adem Erkan, İbrahim Halil Akgün ve Mehmet Çalışkan’dan oluştu.

Yeni yönetimin Denetim Kurulunda ise şu isimler yer alıyor, Birol Ülger, Dursun Gökbudak ve Hüseyin Kılıç seçilirken, yedek üye olarak ise Ahmet Temizyürek, İhsan İyibiçer ve Ali Çiftçi seçildi. Takımın Onur Kurulu üyesi ise Mehmet İhsan Tahmazoğlu oldu.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, konuşmasına bu güne kadar Şahinbey Belediye Sporun başarıdan başarıya koşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek başladı.

Başkan Güzel, “Kulübümüzün gelecekteki misyon ve vizyonunu belirlerken, öncelikli konumumuz çocuklarımızın ve gençlerimizin sadece bedensel değil, manevi anlamda da gelişmelerini sağlamak olmuştur. Bundan sonraki hedefimiz kulübümüzün başarısını katlamaktır” dedi.

Kaynak: İHA