Simav'da Yaz Spor Okulları Açıldı

Simav ilçesinde, çeşitli spor dallarında hizmet verecek yaz spor okulları açıldı.

Simav Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezinin desteklediği Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz spor okulları için açılış töreni düzenlendi.

Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Akbaldır Spor Salonu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, belediye olarak gençlere büyük önem verdiklerini söyledi.

Sağlıklı bireyler yetiştirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına yaz spor okullarının açılmasına destek verdiklerini belirten Başkan Özkan, şöyle konuştu:

'Yaz spor okulları kapsamında futbol, basketbol, voleybol, atletizm, jimnastik branşlarında kurslar açıyoruz. Gençlerimizi cep telefonlarından, tabletlerden uzaklaştırıp boş zamanlarını sağlıklı yaşam için kullandıracağız. Bunun yanında sizlerin yanında annelerinizi, babalarınızı yeni açacağımız ilçe kütüphanesinin altındaki fitness tesisimize bekliyoruz.'

Yaz spor okulları, 5-18 yaş arası tüm çocuklara futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, atletizm, jimnastik, güreş ve yüzme kursları ile yaz boyu hizmet verecek.

Kaynak: AA