Ordu FK'nin Yeni Amblemi

Türkiye Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Ordu Futbol Kulübü, yeni logosunu hazırladı.

Bölgesel Amatör Ligi’ni (BAL) şampiyon bitirerek 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren Güzelorduspor, adını Ordu Futbol Kulübü (FK) olarak değiştirdi. Kulüp aynı zamanda yeni rengini mor-beyaz-siyah olarak belirlerken yeni amblemini hazırlayarak kamuoyuna tanıttı. Mor- beyaz renginin ağırlıkta olduğu yeni amblemde, Ordu’nun simgesi olan fındık ile menekşe yeni amblemde yerini aldı.

Bu arada Ordu FK’nın bugün yapılan kongresinde yeni yönetim kurulu belirlendi. Buna göre yeni yönetim kurulu Faruk Zavalsız’ın Başkanlığında, Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Ertan Bakır, As Başkan ve Mali İşler Sorumlusu Akın Şahin, Hukuk İşleri Sorumlusu Selim Altaş, İdari İşler Sorumlusu Vehbi Yüksel, Altyapı Sorumlusu Veysel Köybaşı, Altyapı Sorumlusu Yardımcısı Sedat Dalgıç, Sosyal İşler Sorumlusu Abdullah Yılmaz, Stadyum ve Güvenlik Sorumlusu Hulisi Yılmaz, Tesisler Sorumlusu İsa Garip, Taraftar ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Bünyamin Gürses’ten oluştu.

Ordu FK Başkanı Faruk Zavalsız, yeni amblemde Ordu’nun önemli simgelerini ve renklerini yansıtmaya özen gösterdiklerini belirterek, “Ordu’nun rengi mor-beyaz, simgesi fındık ve menekşedir. Bu amblemde özellikle bu simge ve renkleri öne çıkardık. Bundan sonra her şey Ordu ve Ordu spor camiası içindir” dedi.

Kaynak: İHA