Gaziantep Polis Gücü Hokey'de Avrupa'yı Sallıyor

Avrupa Kulüpler Şampiyonası Challenge 2’ye katılmak üzere İspanya’ya giden Gaziantep Polis Gücü Spor Hokey Takımı ilk maçını Hırvatistan’ın HahkMladost takımı karşısında 3-1 galip gelerek şampiyonaya zaferle başladı.

Avrupa’nın yakından tanıdığı Gaziantep’in hokey alanındaki gururu olan Gaziantep Polis Gücü Spor Hokey Takımı Cebelitarık’ta gerçekleştirilmekte olan Avrupa Kulüpler Şampiyonası Challenge II’da ilk galibiyetini aldı.

Şampiyonanın en iddialı takımı olarak katılan Gaziantep Polis Gücü Sporun iyi bir sonuçla döneceğine inandıklarını ifade eden Başkan Mehmet Kaplan “Takımımız önceki gün Cebelitarık’ta gerçekleştirilecek şampiyona için İspanya’ya geldi. Gerekli çalışmaları tamamlayarak bu gün ilk rakibi olan Hırvatistan’ın HahkMladost takımı ile ilk maçını yaparak 3-1’lik bir sporla sahadan galip ayrıldı.Takımımızın bir golünü Ali Akın, iki golünü de Mehmet Demir rakip takımın kalesine atarak bizlere bu mutluluğu yaşattı. Ekip ruhu ile hareket eden takımımız bunun sonucunu başarıyla her zaman almıştır. Pazar günü çekişmeli geçecek bir maçımız var. Bu maçı almamız halinde final için sahaya çıkacağız. Amacımız finali de galip bitirerek Türkiye’ye yeni bir Avrupa Şampiyonluğu kazandırmaktır” dedi.

Şampiyonaya Teknik Direktör Yusuf Kasımve antrenör Mustafa Karalar tarafından hazırlanan Gaziantep Polis Gücü Spor Hokey Takımının takımında Ali Akın Özkılıç, İbrahim Halil Alıcı, Yusuf Yaşar, Muhammet Orhan, Sami Kan, Mehmet Akif Çetiner, Celal Aydın, Mehmet Demir, Mahmut Cengiz, İbrahim Özkılıç, Reza, Norouzzadeh, Erkan Sayın, Ferhat Fatih Uğur, Veysi Gürler, Alparslan Bozkurt, Mustafa Doğan Öğretici ve Kamil Dönmez görev alıyor. Gaziantep Polis Gücü Sporun yarın oynayacağı maçı kazanması halinde finale çıkacağı da açıklandı.

Kaynak: İHA