Diyarbakır Takımlarından İki Transfer

Diyarbakır’ın profesyonel liglerde mücadele den iki takımı birer transfer gerçekleştirdi.

Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Adan Demirspor’da forma giyen kaleci Zülküf Özer’i, Spor Toto 3. Lig’de mücadele den Diyarbekirspor ise Belediye Vanspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Abdullah Temircan’ı kadrosuna kattı. Amed Sportif Faaliyetler, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Şehmus Özer’in kardeşi olan tecrübeli file bekçisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladı. Diyarbakırlı olan ve Diyarbekirspor’un alt yapısında yetişen Abdullah Temircan ise yeni kulübüyle iki yıllık anlaşma sağladı.

Amed Sportif Faaliyetler’i tercih etti

Amed Sportif Faaliyetlerin yeni kalecisi Zülküf Özer, yaptığı açıklamada, kendisine gelen transfer tekliflerini kabul etmediğini ifade etti.

Özer, “Amed Sportif Faaliyetleri tercih ettim. Doğup büyüdüğüm kentin takımı için artık mücadele edeceğim. Yani Amedspor’un başarısı için ter dökeceğim” dedi.

Diyarbekirspor’a 2 yıllık imzayı atan Abdullah Temircan da, “Tekrar doğduğum topraklarda gönül verdiğim takımda oynamak beni ilk gün ki gibi heyecanlandırıyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA