Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonasına Doğru

Süleymanpaşa Belediyesi Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı.

Süleymanpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen Trakya Kulüpler Briç Şampiyonası'nda mücadele eden Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, 3 gün süren müsabakalar sonunda 3. olurken Eskişehir’de gerçekleşecek Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil etmeye hak kazandı.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi Tesislerinde gerçekleşen şampiyona Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün yanı sıra Tekirdağ’dan 8, Kırklareli’nden 7, Edirne’den 2 ve Çanakkale’den 1 takım olmak üzere toplam 19 takım katıldı.

Şampiyonaya Şenol Özcan, Olcay Akdemir, Ayhan Kök, Memet Ali Toprak, Abdulvahap Yener ve Ozan Ergüleç’ten oluşan ekiple katılan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, lig usulü yapılan karşılaşmalar sonunda finale kalırken final müsabakaları sonunda ise 103.69 puan toplayarak 3. oldu.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, 29 Temmuz- 3 Ağustos tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonasında Tekirdağ'ı temsil edecek.

Kaynak: AA