Diriliş Kampında Dağ Bisikleti Yarışları Yapılacak

Diriliş Kampı, Dağ Bisikleti yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle Diriliş Kampı’nda Diriliş Kampı Kupası Ödüllü Dağ Bisikleti yarışları düzenlenecek. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen yarışlar İzmit merkezden 25 km uzakta ve Aytepe’nin zirvesinde denizden Bin 200 metre yüksekte bulunan Diriliş Kampı’nda 2 Temmuz Pazar günü lisanslı sporcuların katılımıyla yapılacak.

10 kategoride yapılacak Ödüllü Diriliş Kampı Kupası Dağ Bisikleti Yarışlarına, Büyük Erkek, Büyük Bayan, Genç Erkek, Genç Bayan, Yıldız B, Yıldız A, Yıldız Bayan, Master 30+, Master 40+ ve Master 50+ kategorilerindeki kulüp takımları ve ferdi lisanslı sporcular katılabilecekler. Yarışmanın sporcu kayıtları 1 Temmuz Cumartesi günü 13.00-18.00 saatleri arasında Diriliş Kampında yapılacak.

Yarışlar 2 Temmuz Pazar günü saat 09.00’ başlayacak. Sporcular orman içinde yer alan Diriliş Kampı 2 ile Diriliş Kampı 1 arasındaki 3 bin200 metre uzunluğundaki parkurda birincilik için yarışacaklar. Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni saat 15.00’te Diriliş Kampı’nda yapılacak.

Kaynak: İHA