Karesispor'da Transfer

Gelecek sezon Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek Karesispor, Bursaspor'dan Şahin Ekmen ve Eskişehir Basket'ten Kerem Gülmez'i renklerine bağladı.

Karesispor Başkanı Ahmet Ayan, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Balıkesirlilere kaliteli basketbol izletmek için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Karesispor'un her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu belirten Ayan, şöyle konuştu:

'Hedefimiz, en azından play-off. Şampiyonluk sürecinden sonra transfer çalışmalarımız başladı. Bursaspor'dan small forvet Şahin Ekmen'i kadromuza kattık ve Eskişehir Basket'ten skorer gard Kerem Gülmez ile anlaştık. Önümüzdeki sezonda iddiamız devam edecek. Yabancı oyuncularla ilgili de çalışmalarımız sürüyor. Balıkesir'e kaliteli basketbol sunacağız. Tüm halkı, maçlarımıza bekliyoruz. Hedefimiz, iyi basketbol izleterek, en azından play-off oynamak. Belki şampiyonluk da olur. Süper Lig'e de çıkmak isteriz. Karesispor, her zaman şampiyonluğu düşünen bir takımdır.'

Karesispor Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen de yapılan ve yapılacak transferlerin uzun analizler sonucunda gerçekleştirildiğini dile getirerek, 'Şahin Ekmen'i 1, Kerim'i 1,5 yıldır izliyoruz. Sonunda ikisini de renklerimize bağladık. Öte yandan 2 yabancı ile ciddi şekilde ilgileniyoruz. İç transferlere 4-5 oyuncuyla devam edeceğiz. Görüşmeler sürüyor.' dedi.

Kaynak: AA