Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Mirza Açıklaması

'Önümüzdeki sezon başarılı olarak TFF 1. Lig'e yeniden döneceğiz'

Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza, 'Önümüzdeki sezon başarılı olarak TFF 1. Lig'e yeniden döneceğiz.' dedi.

Başkan Mirza, gazetecilere yaptığı açıklamada, geniş bir konsensüsle güçlü bir Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu oluşturmak istediklerini açıkladı.

Amaçlarının kulübe yeni gelir kaynakları sağlayarak, bordo-beyazlı takımı yeniden TFF 1. Ligine yükseltmek olduğunu dile getiren Mirza, şöyle konuştu:

'TFF 1. Liginde bir yıl kalmamıza karşın Bandırma'yı Türkiye'nin gündemine taşıdık. Ancak hepimizi üzen bir şekilde küme düştük. Geçen yıl takımımızın son teknik direktörü olan Mustafa Uğur'dan çok memnunuz. Yeni sezonda yine onunla birlikte çalışma kararı aldık. Hocamız da 'Eğer yine siz arkamızda olur ve desteğinizi sürdürürseniz, biz de sizinle çalışmak isteriz' deyince hocamız ve yönetim kurulumuzla birlikte transfer çalışmalarını başlattık. Takımımızda 12 kişiden oluşacak temel iskelet kadroyu koruyacağız. Ayrıca her mevkide iki oyuncu olmak üzere ihtiyacımıza göre nokta transferler yapacağız. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon başarılı olarak TFF 1. Lig'e yeniden döneceğiz.'

Kaynak: AA