Alternatif Turizmin En Büyük Eğlence Parkı Hizmete Açılıyor

Antalya Kumluca’da bulunan Şah inn Paradise Tatil Köyü’nde, alternatif turizm alanının en büyük eğlence parkı Aqua Parkı 24 Haziran Cumartesi günü hizmete açıyor.

Özellikle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi olmaya aday, 2 havuz, 6 kaydırak ve dev bir aqua tower’dan oluşan Aqua Park, 2.000 metrekare alan üzerine kurulu olacak.

Antalya bölgesinde kendi kategorilerinde oteller olduğunu ancak farklılık oluşturanların ve kendini yenileyenlerin ön plana çıktığını vurgulayan bu nedenle tüm odalarını ve çocuk oyun alanlarını yenilediklerini söyleyen Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, “Sezona çok iyi hazırlandık. Alternatif tatil alanında en büyük Aqua Parkı bayramda hizmete açarak bir ilke daha imza atıyoruz” dedi.

Yücel, konuklarına kaldıkları sürece üç öğün açık büfe hizmeti, otel içi aktivite, su sporları, tekne ve yat turları ve yeni açacakları Aqua Park ile eşsiz anılarla ayrılacakları bir tatil hizmeti sunduklarını söyledi.



Tatil köyü, tatil programı yapanların ve tur operatörlerinin aradığı eko etiket, mavi bayraklı plajıyla, misafirlerine temiz ve güvenilir deniz keyfi sunuyor.

Tatil köyünde, tatlı su, tuzlu su, aqua, çocuk ve yetişkin havuzları, özel güneşlenme terası, hamam, sauna, masaj salonu, cilt bakım ve güzellik salonu, havuz cafe, snack (hafif yemek) barı ve özel oyun salonu gibi her türlü konfor ve eğlence imkânı mevcut.

Ayrıca sağlığına ve güzelliğine önem verenler için Türk hamamı, wellness ve SPA center, buhar odası, fitness center da yer alıyor.

Su aktiviteleri, voleybol ve basketbol sahaları, plaj voleybolu, su sporları, animasyon şovları, lunaparkı ve özel aktiviteleriyle hem aktif hem eğlendirici hem de dinlendirici bir tatil olanağı sunuluyor.

Kaynak: İHA