Samsunspor'da Transfer

Kırmızıbeyazlılar, Nijeryalı futbolcu John Chibuike ve Elazığsporlu Çağrı Ortakaya ile prensip anlaşmasına vardı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Nijeryalı futbolcu John Chibuike ve Elazığsporlu Çağrı Ortakaya ile prensipte anlaştı.

Sportif direktör Coşkun Zeren, AA muhabirine, transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içinde yürüttüklerini söyledi.

Mustafa Sevgi, Fatih Kılıçkaya, Hasan Kılıç, Murat Gürbüzerol, Ousmane Cardinal Ndiaye ve Distel Zola ile yollarını ayırdıklarını belirten Zeren, 'Dış transferde çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Geçen yıl ilgilendiğimiz ancak İsveç'in AIK Solna takımına giden Nijeryalı futbolcu John Chibuike ile bu sezon için anlaşmaya vardık ve ön protokol imzaladık. Yarın bu oyuncunun Samsun'a gelmesini ve sağlık kontrollünden geçtikten sonra resmi imzayı atmasını bekliyoruz.' dedi.

Elazığsporlu Çağrı Ortakaya ile de prensip anlaşmasına vardıklarını aktaran Zeren, 'Çağrı da çok istediğimiz oyunculardan birisi. Kendisi ile prensipte anlaştıktan sonra Samsun'a davet ettik. Bugün son görüşmelerimizi yapıp yarın ona da resmi imza attırmayı hedefliyoruz.' ifadesini kullandı.

Zeren, Göztepe'de oynayan Gökhan Karadeniz ve Famoussa Kone ile de anlaşmaya vardıklarını dile getirerek, İzmir ekibinin bu futbolcularla ilgili kararını beklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA