2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'na Doğru

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından verilen iftar yemeğinde olimpiyatlar öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın değerlendirme toplantısı yapıldı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Anadolu Hotel's DownTown'daki yemeğe, Federasyon Başkanı Yakup Ümit Kihtir, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve milli takım antrenörleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından, atletizm, futbol, karate, tekvando, judo, yüzme, atıcılık, masa tenisi, tenis, oryantiring ve güreş branşlarında, milli takım yetkilileri sunum yaptı. Olimpiyat hazırlıklarına Ankara dışında devam eden badminton, basketbol, bisiklet, bowling, golf, hentbol, voleybol ve yüzme branşlarıyla da canlı bağlantı kurularak, takımların mevcut durumu, madalya beklentileriyle ilgili görüşme yapıldı. Futbol ve voleybol branşları, madalya sözü verdi.

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydın, olimpiyatalara katılacak sporculara başarılar dileyerek, 'İşitme engellilerden bir davet almışsam, programımı muhakkak ona göre yaparım. Sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Olimpiyatlara çok az bir zaman kaldı. Heyecan büyük. Eminim ki tüm sporcularımız ellerinden geleni yapacak. Hepinize başarılar diliyorum.' ifadelerini kullandı.

2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları, 18-30 Temmuz'da Samsun'da düzenlenecek.

Kaynak: AA