U12 Amatör Liginde Kura Heyecanı

Malatya U12 Amatör Liginde kura çekimi heyecanı yaşandı. 7 Takımın mücadele edeceği U12 Ligi Pazartesi günü Yeşiltepe Stadı’nda oynanacak.

U12 Ligi fikstür çekimi ASKF Malatya İl Temsilciliği binasında gerçekleşti. Fikstür çekimine Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı (MASKF) Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu üyesi Erkan Van, Tertip Komitesi üyesi Sezer İnce ile U-12 Ligine katılacak kulüp yöneticileri ve antrenörlerinin katıldı.

Kura öncesi MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir U12 Liginin geçen sene oynanan maçlarla başladığını hatırlatarak, “İnşallah bu sene takımlarımıza ve Malatya sporuna daha katkı sunulacak bir lig olacak. Ben katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Burada yarışmak önemli değil. Minik sporcularına hata yaptı diye kızmayın, bırakın önce sporu, futbolu sevsinler. Rekabet ortamı yaratmayın. Önce fair play ruhunu aşılayın. Bu ligler bunun için kuruldu" dedi.

Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise statü hakkında kısaca bilgiler vererek, U-12 Liginde 7 takımın katılımıyla tek grupta maçların oynanacağını, müsabakaların Y.Tepe stadında ve Ampute sahasında yapılacağını belirterek, lige katılan takımlara başarılar diledi. Pazartesi Yeşiltepe’de oynanacak ve saat 17.30’da başlayacak maçlarla start alacak U12 Liginin ilk hafta maç programı şöyle; Adafı Kartal Spor - Kale G.Birliği, Anadolu Selçuklu-Y.Malatya Spor, M.Galata Spor - İnönü Üniversitesi, Karakavak Spor (BAY)

Kaynak: İHA