Orta Anadolu Masterler Ligi Şampiyonu 'Adana Güneşi'

Orta Anadolu Masterler Federasyonu (OAMF) Ligi’ne katılan Adana Güneşi Veteranları futbol takımı, toplam 12 takımın iki grup halinde gerçekleştirdiği lig müsabakalarında, son maçında 38 Kayseri Veteranlarını 5-2 yenerek grup birinciliğini elde etti.

Adana Güneşi Veteranları Başkanı Ramazan Çakır şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, “Biz büyük bir aileyiz” demiştik. İki sezonda Orta Anadolu Masterlar Federasyonunda (OAMF); grup birinciliği, lig ikinciliği, Türkiye Masterler Şampiyonluğu, 36 takımın katıldığı Antalya Atatürk Bahar Turnuvasında üçüncülük ve 2016-2017 sezonunda, grup birinciliği ve son olarak Lig Şampiyonluğunu kazandık. Bu seneki lig şampiyonluğumuz, bir değerler bütününden oluşan arkadaşlarımın başarısıdır” dedi.

Orta Anadolu Masterler Federasyonu Başkanı Cengiz Şanay da Adana Güneşi takımının iki yıldır ligdeki başarıları takdir ettiğini belirterek, “Onları yürekten tebrik ediyoruz. Aynı şekilde Adana Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneğini de (ABEDER) kutlamak istiyorum. Onlarda bu sene ilk defa ligimize iştirak ettiler. Gruplarında birinci, ligde de üçüncülük başarısını elde ettiler. Ayrıca, önemli bir başarıya imza atan İçel Karacailyas ve Erciyes Masterler takımlarını da kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA