Neymarjr's Five Sokak Futbolu'nda 64 Takım Yarıştı

NeymarJr’s Five Sokak Futbolu Adana elemeleri yapıldı. Wenger Out takımını 1-0 yenen Kara Eski, 10 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek olan Türkiye elemelerine katılmaya hak kazandı.

Mahalle aralarında oynanan sokak futbolunu canlandıran NeymarJr’S Five Adana elemelerine 64 takım katıldı.

Merkez Park’taki elemeler Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün başlama vuruşuyla başladı.

İstanbul elemelerine hak kazanmak için ter döken sporcular Adana sıcağına aldırmadan izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Kurallar gereği gol yiyen takımdan bir kişinin oyun dışı kaldığı elemeler sonucunda Wenger Out takımını 1-0 yenen Kara Eski, 10 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek olan Türkiye elemelerine katılmaya hak kazandı. Türkiye elemelerinde şampiyon olan takım Neymar Jr’ın da katılacağı Brezilya’da gerçekleşecek şampiyonaya katılmak için yola çıkacak.

İstanbul’da gerçekleşecek olan Türkiye elemelerine katılmaya hak kazanan takımı tebrik eden Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu, gençlerin sportif faaliyetlerde aktif rol oynamasından duyduğu mutluluğu belirtti.

Sözlü, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği Türk Gençliği her alanda varlığını göstermek sorumluluğu taşıyor” dedi.

Kaynak: İHA