Elazığspor'dan Medical Park Hastanesi'ne Plaket

Elazığspor kulübü tarafından, Medical Park Hastaneler Gurubuna, sağlık desteğinden dolayı plaket verildi.

TFF 1. Ligin 2016-2017 sezonu kapsamında Elazığspor ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında tüm sağlık hizmetlerini kapsayan sponsorluk anlaşması imzalanmıştı. TFF 1. Lig 2016-2017 sezonun sona ermesinin ardından Elazığspor yetkilileri Medical Park Elazığ Hastanesine verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Medical Park Hastaneler Grubuna vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Elazığspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ballıca, 2017-2018 sezonunda Elazığspor ve Hastanenin daha iyi iş birliği içerisinde olmasını temenni etti.

Elazığspor’a destek vermekten büyük gurur duyduklarını ifade eden Hastanenin Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız, "2016-2017 sezonunda Elazığspor, bizi her ortamda gururlandırdı ve onurlandırdı. Bizde tüm Elazığlılar gibi Hastane olarak bu gururun bir parçası olmaktan onur duyduk. Önümüzdeki sezon içinde Elazığspor’umuza başarılar diliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Elazığspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ballıca, Hastanenin Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız’a plaket verdi.

Kaynak: İHA