Başkan Demirkol Engelliler İle İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, bu yıl 4’üncü kez kurulan Haliliye Belediyesi iftar sofrasında kentte bulunan engelli derneklerine üye yaklaşık 400 engelli ile birlikte orucunu açtı.

Şanlıurfa’da faaliyet gösteren Zihinsel Engelliler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği, Ortopedik Engelliler Derneği, Hemofili Derneği, İşitme Birliği Derneği, Görme Engelliler Derneği, Omurilik Felçliler Derneği ve Engelliler Spor Kulübüne üye yaklaşık 400 engelli, Ramazan Ayının 6’ncı iftarında Başkan Fevzi Demirkol’un konuğu oldu. Rabia Meydanında, Haliliye Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncü kez kurulan iftar sofrasında bir araya gelen engelliler, ezanın okunmasıyla hep birlikte dua edip orucunu açtı. Yemek yenilmesinin ardından tek tek masaları dolaşan Başkan Fevzi Demirkol, gelen engelliler ve aileleri ile sohbet etti. Vatandaşlar, Başkan Demirkol’a teşekkür ve taleplerini iletti.

Başkan Demirkol’a, iftar yemeği sırasında başkan yardımcıları Aysel Göncü, Haci Handuza ve Mehmet Selim Polatkan ile meclis üyeleri Emir Elden ve Halil Ateş eşlik etti.

Kaynak: İHA