Ramazan Temalı Gençlik Kampı Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 'Ramazan' temalı gençlik kampı, Osmaniye Aslantaş Doğa Kampı'nda başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yaptığı açıklamada, Aslantaş Barajı kıyısında bulunan Aslantaş Gençlik Kampı'nda 21 lider, 6 diyanet görevlisi ve 150 öğrencinin bulunduğunu dile getirdi.

Öğrencilerin kampta, Kur'an-ı Kerim ve siyer dersleri ile hadis okuma saatlerinin yanı sıra ebru sanatı, voleybol, basketbol, matrak, ok atma, masa tenisi, langırt, bisiklet, paintball gibi sportif faaliyetleri yapma imkanı bulduğunu belirten Demir, 'Gençler, çevre illere düzenlenen gezilere katılırken Aslantaş Doğa kampı sayesinde doğa ile iç içe yaşıyor. Ulaşım, konaklama ve yemek gibi tüm ihtiyaçlar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sağlanıyor. Ayrıca kamp etkinliğinde, katılımcı gençlerin tamamına, kamplarda geçirdikleri günler için ve yolculuklarında seyahat ve sağlık sigortası yapılarak teminatlar çerçevesinde sağlık hizmeti de veriliyor.' dedi.

Kaynak: AA