Kırşehir Belediyesinin Mahalle İftarları

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, mahalle iftarları kapsamında Nasuhdede Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bahçeci, Nasuhdede Mahallesi'nde vatandaşlarla iftarını açtı. Burada bir konuşma yapan Bahçeci, mahalle iftarlarının asıl amacının iftar sofrasında aynı mahallede farklı evlerde yaşayan aileleri bir araya getirerek aynı sofrada buluşturmak olduğu belirtti.

Bereket, huzur, birlik, beraberlik getiren ramazan ayınının şuurunu hep birlikte yaşamaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Bahçeci, Nasuhdede Mahallesi'nin Kırşehir’in en güzel mahallelerinden olduğunu dile getirdi.

Kentin prestij mekanlarından İkizarası Kentpark'ın burada bulunduğunu dile getiren Bahçeci, şunları kaydetti:

'Kent Park Kırşehirimizin prestiji ve gururu oldu bundan dolayı son derece mutluyuz. Ana caddelerimizdeki asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Belediye kavşağını bitirdik. Hafta başından itibaren kütüphane kavşağına kadar olan kısmı bitirip, bayramdan önce burayı da hizmete açacağız. Biraz toz ve çamur oldu, trafik sıkıştı ama Kırşehir’e yapılacak en büyük hizmeti yaptık. Bazı hizmetlerde bir takım sıkıntılar çekebiliyoruz, Allah'ın izniyle Kırşehir adından söz ettirilen Anadolu'da örnek gösterilen bir şehir haline geldi, gelmeye devam edecek. Allah hepimizi nice huzur içinde ramazanlara ulaştırsın.'

Kaynak: AA