Gazişehir Gaziantep Kulübü Başkanı Konukoğlu Açıklaması

'Yeni sezonda, mağlubiyeti hak etmeyen, maçın son anına kadar formanın hakkını verecek mücadeleci bir takım kurmak istiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni sezonda, mağlubiyeti hak etmeyen, maçın son anına kadar formanın hakkını verecek mücadeleci bir takım kurmak istediklerini söyledi.

Konukoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulundaki görev dağılımının tamamlanma aşamasına geldiğini, 1-2 güne kadar çalışmaların tamamlanacağını bildirdi.

Bir yandan yönetimsel çalışmaları yaparken, diğer yandan da yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Konukoğlu, teknik heyetin raporu doğrultusunda iç ve dış transferde çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Yeni sezonda seyir keyfi yüksek bir takım oluşturulmasının hedeflendiğine işaret eden Konukoğlu, 'Yeni sezonda, mağlubiyeti hak etmeyen, maçın son anına kadar formanın hakkını verecek mücadeleci bir takım kurmak istiyoruz. Bunun için teknik heyetimiz ve yönetimdeki arkadaşlarımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kısa zamanda çalışmalar sonuçlarını göstermeye başlayacak. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapıp, sezon sonunda da Gaziantep'i hak ettiği yere getireceğiz.' diye konuştu.

Kaynak: AA