Belediye Başkanı Çalık, Golfçü Ali Altuntaş'ı Ödüllendirdi

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Serik Belediyesi Golf Akademisi sporcusu Ali Altuntaş'ı ödüllendirdi.

Çalık, Challenge Tour faaliyet takviminde yer alan 8-11 Haziran'da Belçika'nın Lasne şehrinde bulunan Royal Waterloogolf sahasında düzenlenen KPMG Trophy Golf Turnuvası'nda elemeleri geçen 2 Türk golfçüden biri olan Serik Belediyesi Golf Akademisi sporcusu Ali Altuntaş'ı altınla ödüllendirdi.

Avrupa'da düzenlenen uluslararası profesyonel turnuvalarda Türkiye'yi temsil eden 2 Türk golfçüden Altuntaş'ı tebrik eden Çalık, 'Dünya genelinde tanınmış 156 golfçüyle birlikte mücadele ederek 60'ıncı olan Ali Altuntaş’ın bundan sonraki turnuvalarda ülkemize daha önemli derecelerle döneceğine güvenim sonsuz. Biz belediye olarak her zaman spor ve sporcunun yanındayız. Sporcuları teşvik amacıyla başarının da ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.' dedi.

Ali Altuntaş ise '156 sporcunun mücadele ettiği KPMG Trophy Golf Turnuvası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Temmuz ayının ilk haftasında Çek Cumhuriyetinin Prag kentinde düzenlenecek olan turnuvada hedefim ilk 10'a girmek. Türkiye'yi Avrupa'daki turnuvalarda ülkemizi temsil eden 2 golfçüden biri olmak gurur verici bir duygu. Elemeleri Türkiye'den bir sporcunun geçeceğine inanç yoktu. Biz bunu başardık. Gençlerimize tavsiyem mutlaka golf sporunu yapsınlar. Bunun için belediyemiz golf sporuyla ilgili her türlü imkanı tanıyor.' diye konuştu.

Ali Altuntaş'a ödül töreninde hocası Cahit Kaya da eşlik etti.

Kaynak: AA