Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları'na Doğru

Türkiye Bisiklet Federasyonu faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları 29 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde Sakarya'da yapılacak.

Sakarya Spor Salonunda şampiyona öncesi geniş kapsamlı toplantı yapıldı.

Toplantıya Sakarya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Acar, Bisiklet İl Temsilcisi Serkan Cerrahoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek Belediyesi, Sapanca Belediyesi, Bisikletliler Derneği, Sakarya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ve Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü personeli ile Bisiklet antrenörleri Tuncer Salihoğlu ve Saniye Sezer katıldı.

Toplantıya katılan yetkililer, koordine içerisinde çalışıp, şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için gereken hassasiyeti göstereceklerini belirtti.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan ve 29 Haziran 2017 ve 1 Temmuz tarihlerinde Sakarya'da yapılacak Türkiye Şampiyonası Yol Yarışları'na kulüpler 2017 sezonunda Büyük Erkekler kategorisinde en fazla 10 sporcu ile yarışa katılabilecek.

Yarışlarda, Büyük Erkekler (1988 ve önce doğanlar), Master Erkekler +35 (1977-1982 doğumlular) , Master Erkekler +40 (1977 ve önce doğanlar), Master Erkekler +50 (1967 ve önce doğanlar) pedal çevirecekti.

Perşembe günkü ilk yarışlar Kalaycı-Sapanca İl Ormanı parkurunda büyükler ve masterler kategorisinde yapılacak. 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü ise Hendek 2. Organize sanayi bölgesinde masterler ve büyük erkekler kategorisinde son tur yarışları yapılacak.

Kaynak: AA