Göztepe'de Aday Bolluğu

Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yollarını ayıran Göztepe’nin ismi Cristoph Daum, Mircea Lucescu, İbrahim Üzülmez ve Mehmet Özdilek ile anılıyor.

Süper Lig’in yeni ekibi Göztepe’nin Teknik Direktör Yılmaz Vural ile yolları ayırmasının ardından sarı-kırmızılı kulüpte teknik direktör arayışları başladı.

Kulübe yakın çevreler, Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Cristoph Daum ile prensipte anlaşıldığını belirtirken, Daum’un milli takımdaki kötü gidişten dolayı istifa edeceği iddia edildi.

Göztepe’nin ilgilendiği diğer bir teknik adam ise yine Türkiye’nin yakından tanıdığı Mircea Lucescu. Yönetimin, Zenit’te görevine son verilen Mircea Lucescu’ya haber gönderdiği, ancak olumlu yada olumsuz bir cevap almadığı ifade edildi. Göztepe’de teknik direktörlük için Mehmet Özdilek ve İbrahim Üzülmez’in de isimlerinin geçtiği belirtilirken, Başkan Mehmet Sepil’in teknik direktör konusunda aceleci davranmak istemediği öğrenildi.

Stoch ve Sabri iddiası

İç ve dış transferler için yeni teknik direktörün göreve gelmesini bekleyen sarı-kırmızılı yönetimin, Galatasaray’dan ayrılan Sabri Sarıoğlu ile de ilgilendiği, tecrübesinden dolayı yıldız oyuncuyu kadroya katmak istediği iddia edildi. Göztepe yönetimi, ilgilendiği bir diğer oyuncu olan Fenerbahçeli Miroslav Stoch için ise kiralama formülünü düşündüğü belirtildi.

Kaynak: İHA