Fethiyespor'da Transfer Çalışmaları

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, Kırklarelispor'da forma giyen kanat oyuncusu Özkan Toprak'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

Fethiyespor Tesisleri'nde düzenlenen törende konuşan Fethiyespor Transfer Komitesi Üyesi Salih Dündar, teknik direktör ve 2 futbolcunun ardından üçüncü futbolcuyu da renklerine kattıklarını söyledi.

Transferlerin devam edeceğini ifade eden Dündar, 'Başarılı olacağını düşündüğümüz futbolcuları transfer ediyoruz. Kulüp olarak yeni sezona iyi transferler yaparak güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki günlerde başka transferler ile kamuoyunun karşısında olacağız.' diye konuştu.

Oyuncu Özkan Toprak ise, Fethiyespor'un başarısı için ter dökeceğini söyledi.

Fethiyespor taraftarını daha önce oynadığı maçlardan tanıdığını belirten Toprak, 'Taraftarın desteği ve bizim oyunumuzla Fethiyespor'u daha güzel noktalara taşımak istiyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak.' dedi.

Bursaspor'un alt yapısında futbola başlayan 32 yaşındaki Toprak, ardından Kastamonuspor, Kahramanmaraşspor, Hatayspor, Altınordu, Keçiörengücü, Menemen Belediyespor ve Kırklarelispor'da forma giydi.

Kaynak: AA