Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Dirar imzaya geliyor!

Yeni sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Dirar transferi son aşamaya geldi.

Fenerbahçe transferde hız kesmiyor! Dirar imzaya geliyor!
Daha önce Valbuena ile anlaşan Fenerbahçe bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertli takım, Monaco'da forma giyen 31 yaşındaki Nabil Dirar ile her konuda anlaştı.

HER KONUDA ANLAŞILDI


beIN Sports'a açıklama yapan Dirar'ın menajeri Kouider şunları söyledi:

'Transferde hiçbir sıkıntı yok. Monaco ve oyuncu ile her konuda anlaşıldı.' 'Bu gece imza atılması halinde Dirar yarın İstanbul'a gelecek'

FENERBAHÇE AÇIKLADI

Fenerbahçe, Fransa 1. Lig ekibi Monaco'yla Faslı futbolcusu Nabil Dirar'ın transferi için anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 31 yaşındaki futbolcunun bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

'Kulübümüz, futbolcu Nabil Dirar'ın kulübümüze transferi konusunda Monaco ile prensip anlaşmasına varmıştır. Nabil Dirar, bugün saat 15.30'da İstanbul’a gelecek. Futbolcu ile görüşmeler burada devam edecektir. Ayrıca Dirar'ın sağlık kontrolleri İstanbul'da gerçekleşecektir.'

Monaco'yla geride kalan sezon şampiyonluk yaşayan Dirar, 33 resmi maçta 1 gol kaydetmişti.

NABİL DİRAR KİMDİR?


31 yaşındaki Faslı oyuncu Nabil Dirar, Monaco'da forma giyiyor. Altyapısını Belçika'da alan sağ kanat oyuncusu Saint Gilloise, Diegem Sport, KVC Westerlo ve FC Brugge gibi takımlarda forma giydikten sonra 2012 yılında 6 milyon Euro'ya Monaco'ya transfer oldu.

Monaco ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nabil Dirar, geride kalan sezonda takııyla 33 maça çıktı ve 1 gol atıp, 7 asist gerçekleştirdi.