Burak Yılmaz geri dönüyor

Çin Ligi'nde forma giyen Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın yıllık 3 milyon Euro'luk teklifini kabul etti. Siyah-beyazlılar, şimdi kulübü Beijing Guoan'la görüşecek.

Burak Yılmaz geri dönüyor
Çin'den yıllık 8 milyon Euro'ya yakın bir para kazanan Burak Yılmaz, yönetici Umut Güner ile bir araya geldi.

Başkan Fikret Orman'ın, taraftar tepkisine karşın geçtiğimiz hafta yaptığı 'Burak Yılmaz'a sıcak bakıyorum' açıklamasının ardından harekete geçen Siyah-Beyazlılar, kiralamak istedikleri milli oyuncu ile görüşme gerçekleştirdi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in de çok istediği Burak Yılmaz, Umut Güner'e Beşiktaş'ta seve seve oynayabileceğini iletti. Yapılan görüşmede rakamlar da konuşuldu...

YILLIK 8 MİLYON EURO KAZANIYOR

Burak şu anda Beijing Guoan'dan yıllık 8 milyon Euro'ya yakın bir para kazandığını belirtip yıllık 4 milyon Euro'dan kapıyı açtı. Bunun üzerine Umut Güner, bu rakamın makul olmadığını, en fazla 3 milyon Euro garanti ücret ödeyebileceklerini ve buna maç başı ücretinin de eklenebileceğini söyledi.


Burak Yılmaz geri dönüyor

BURAK YILMAZ TEKLİFİ

Çin'de mutsuz olduğunu ve ailesini özlediğini söyleyen Burak Yılmaz'ın, Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği için bu teklife 'Evet' dediği öğrenildi. Burak'ı ikna eden Siyah-Beyazlılar'ın önündeki en büyük engel Beijing Guoan Kulübü... Çin'de çok iyi bir performans gösteren yıldız futbolcuyu bırakmaya sıcak bakmayan Beijing Guoan yetkilileri, şimdilik transferin gerçekleşmesini istemiyor.

Tatilini bitirip Çin'e dönen Burak Yılmaz ise Beşiktaş'ta oynamak istediğini belirtip izin isteyecek. Gelişmeler doğrultusunda da Siyah-Beyazlılar kiralık teklifini iletecek.