TSYD'den Spor Muhabirlerine İftar Yemeği

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Afyonkarahisar Şubesi tarafından kentteki spor muhabirlerine iftar yemeği verildi.

Termal bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Afyonkarahisar’ın 2017-18 sezonu öncesinde birçok takıma kamp için ev sahipliği yapması ve kentin isminin adının duyurulması hakkında görüş alışverişinde bulunan spor muhabirleri, başka kulüpleri kente kamp için davet ettiler. Öncelikle AFJET Afyonsporun kentte kamp yapılmasının gerekliliği tartışıldı. Toplantıda konuşan TSYD İl Temsilcisi Nadir Güzbey ise şunları söyledi:

“Geçen sezonlarda çok önemli hususları gazete sütunlarımıza almamamız ilimiz sporunun yara almaması için oldukça önemliydi, bu konuda gösterdiğiniz hassasiyet için hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra ilimiz temsil eden takımlarımızın işi çok zor bizlerde kulüp yöneticilerinin ileride telafisi mümkün olmayan hatalar yapmalarını engellemek adına görevimizi yapacağız, Afyon’un tarihinde spora bu kadar maddi ve manevi destek verilmemişti. Kulüp yöneticileri maddi sıkıntılar ile boğuşmuyorsa, sporculara verilen taahhütler yerine getiriliyorsa, bu takımlar Afyon halkına şampiyonluk yaşatmak zorundadırlar. Transferlerde ve teknik heyet seçimlerinde hoyratça davranılması bu ile ve spora yapılacak en büyük kötülük olur. ”

Konuşmaların ardından ezan okunması ile oruçlar açıldı.

Kaynak: İHA