Evkur Yeni Malatyaspor İftarı Yapıldı

Bu sezon TFF 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’un iftar programı gerçekleştirildi.

Bu sezon TFF 1. Ligi 2. sırada bitirerek Sivasspor’un ardından Spor Toto Süper Lig’e yükselen 2. takım olan Evkur Yeni Malatyaspor’un iftar programı İstanbul Polat Hotel’de gerçekleştirildi.

Programa Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile yeni kalecisi Beninli Fabian Farnolle’da katıldı.

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adil Gevrek iftar programında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonluklarının kırılma noktasının İstanbul olduğunu belirten Adil Gevrek, "Siz İstanbul’daki Malatyalılar, Malatyaspor’u çok iyi ağırladınız. 4 maç oynadık 4’te 4 yaptık. Bizim için 4-4’lük galibiyetler oldu. Sivil toplum örgütlerimizin de desteği çok büyüktü. Her birisi üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Hepsine şahsım ve Malatyaspor adına teşekkür ediyorum" dedi.



Gevrek: "İrfan Buz’a teşekkür ediyorum"

Başkan Adil Gevrek, Evkur Yeni Malatyaspor eski Teknik Direktörü İrfan Buz’a da teşekkür ederek, "Kendisiyle konuşarak devam etmeme kararı aldık. Bizimle şampiyonluk yaşayan futbolcu kardeşlerimi bir kısmıyla devam edip bir kısmıyla yollarımızı ayırdık. Gidenlerle helalleşerek, kalanlarla da oturup anlaşarak yolumuza devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

"Birlikte büyük başarılara imza atacağız"

Adil Gevrek, Evkur Yeni Malatyaspor’un yeni Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam hakkında konuşarak şu ifadelere yer verdi:

"Biliyorsunuz ki hocamız yoktu. Hedefleri koyarken, bu takımın başına kariyeri iyi ve adam gibi adam olan bir hoca getirdik. Malatyaspor’un hedefi var, hedefi olan bir hoca getirmemiz lazım dedik. Süper Lig’de şampiyon olmuş, gittiği her takımda başarılara imza atmış. Futbol hayatından ayrıca duruşuyla kişiliği ve adamlığı ile bütün herkesin gönlünde taht kurmuş. Malatyasporluların da kısa sürede gönlüne taht kurdu. Kendisine inanıyoruz ve güveniyoruz. Bütün Malatya güveniyor. Onunla beraber inşallah hedeflerimize ulaşıp büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz."

Farnello: "Tüm kalbim Malatyaspor tarftarıyla beraber"

Fransa 2. Lig ekibi Le Havre’den Evkur Yeni Malatyaspor’a transfer edilen Beninli kaleci Fabiano Farnolle ise sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adil Gevrek’e teşekkür ederek, "Burada olmaktan gurur duyuyorum. Buraya imza attığım için çok mutluyum. İnşallah burada çok başarılı olacağım. Bütün kalbim Malatyaspor taraftarıyla beraber. İnşallah bütün stadı mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA