Bitlis Valisinden Tatvan Gençlerbirliğine Destek

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Tatvan Gençlerbirliği takımını makamında kabul ederek destek sözü verdi.

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) Bitlis’i temsil eden Tatvan Gençlerbirliği yönetimi, Bitlis Valisi Çınar’ı makamında ziyaret ederek forma hediye ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan Tatvan Gençlerbirliği Başkanı Muhsin Obalı, bu yıl şampiyonluk yolunda Bitlis Valiliğinin de desteklerini almak istediklerini söyledi.

Başkan Obalı, amaçlarının Bitlis’e bir profesyonel takım kazandırmak olduğunu, ayrıca şampiyon olmaları halinde Bitlis’ten de bir takımın Bölgesel Amatör Liginde kontenjanı olacağını dile getirdi.

Vali Ahmet Çınar ise, bu yıl Tatvan Gençlerbirliği Spor’a destek vererek, başarılı olmaları için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Vali Ahmet Çınar, “Hem Tatvan ilçe olarak hem de spor kulübümüzün geçmişini bildiğimiz için gurur duyuyoruz. Bu sene profesyonel lige ilk defa bir takımımızın çıkışını hedefliyoruz. Burada önemli olan gençlerimize değer vermek, takıma gönül vermiş taraftara değer vermektir. Gençlerimizin yolunu açmak hedeflerine ulaşması için her türlü imkanı sağlayacağız. Yurtdışından da transfer edilen futbolcularımızda var, yakın bir zamanda hepsiyle tanışmış olacağız. Biz gayret sarf edip, emek vereceğiz ve hedefimize ulaşacağız. Profesyonel lige takımımızı bu sene yükselteceğiz” dedi.

Kaynak: İHA