Aziziye Belediyesi Termalspor, Kaleci Kayhan Akat'ı Renklerine Bağladı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, teknik ekibin ardından kaleyi de sağlama aldı. Geçtiğimiz yıl kaleyi koruyan ve aynı zamanda takım kaptanı Yusuf Emre Uçar ve Veysel Alkış ile sözleşme yenileyen Termalspor, Bursa Nilüfer Belediyespor’da forma giyen kaleci Kayhan Akat’ı da kadrosuna kattı.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, Başantrenör Berkan Otman yönetimindeki teknik ekibin raporu doğrultusunda transfer çalışması yürüttüklerini ifade etti.

Yeni sezonda iddialı bir ekip kurmak için çalışmalara erken başladıklarının altını çizen Gülakar, “Önce başarılı Antrenörümüz Berkan Otman yönetiminde teknik ekibimizi oluşturduk. Ardından kaleci transferiyle işe koyulduk. Geçtiğimiz yıl kalemizi koruyan üç isimden biri olan Eduard Maksutov’un Serik Belediye ile sözleşme imzalamasının ardından teknik ekibimizle yaptığımız değerlendirme sonucunda Nilüfer Belediye’de başarılı bir sezon geçiren Kayhan Akat’ı renklerimize bağladık. Şimdi birbirinden değerli ve kaliteli üç file bekçimiz var. Kaleyi emin ellere teslim ettikten sonra yine teknik ekibimizin raporu doğrultusunda nokta transferler yaparak, önümüzdeki sezon hedefi büyük olan bir ekip oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA