Yeni Malatyaspor Camiası, İftarda Buluştu

İstanbul'daki iftar organizasyonuna kulüp başkanı Adil Gevrek ve yöneticilerin yanı sıra teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yeni transfer Fabien Farnolle de katıldı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni temsilcisi Yeni Malatyaspor, iftarda bir araya geldi.

Yeşilköy'deki Polat Renaissance Hotel'de gerçekleştirilen organizasyona, sarı-siyahlı kulübün başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni transferlerden Beninli kaleci Fabien Farnolle, sponsorlar, Malatyalı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve bir grup taraftar katıldı.

İftarda davetlilere seslenen Ertuğrul Sağlam, Yeni Malatyaspor'un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, 'Her çalıştığım şehri sahiplendim. Bugün imzamızı atarak Yeni Malatyasporlu oldum. Hem Yeni Malatyaspor hem de benim için hayırlı olur. Allah bizi utandırmasın. Benim burada olmama vesile olan herkese teşekkür ederim.' diye konuştu.

Sarı-siyahlı kulüpte hedeflerinin olduğuna değinen Sağlam, 'Ülkede herkesin parmakla gösterdiği bir takım olmak, futbolun marka değerini tekrar ayağa kaldırabilmek, sahada oynayacağımız futbolla izleyenlere keyif vermek ve hepimizi gururlandıracak başarılara imza atmak en önemli hedefimiz. Yeni Malatyaspor, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nin tek temsilcisi. Özellikle altyapıda yapacağımız organizasyonla bölgedeki genç kardeşlerimizi Türk futboluna sunmak başlıca görevimiz.' ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor'un 2 yıllık anlaşmaya vardığı kaleci Farnolle ise 'Burada olmaktan çok mutluyum. Fransa'da çok iyi iki sene geçirdim. İnşallah burada çok başarılı olacağım. Bütün kalbim Yeni Malatyaspor taraftarıyla. Birlikte çok büyük başarılara imza atacağız.' şeklinde görüş belirtti.

İftar yemeğinin ardından davetliler, Ertuğrul Sağlam ve Farnolle'e büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: AA