Yaz Spor Okulları Coşkusu Başladı

Her geçen yıl hizmet kalitesini artıran ve en çok tercih edilen yaz spor okulu, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yaz spor okulları başladı.

Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Kestel, Gürsu ve Mudanya olmak üzere 6 farklı ilçede 6 ile 14 yaş arasındaki 2 bin çocuk yüzme, boks, güreş, voleybol, basketbol, bisiklet, karate, jimnastik, yelken, kano, tenis ve masa tenisi olmak üzere 11 farklı branşta eğitimlere başladı.

Yaz boyunca üçer haftadan oluşan 4 farklı dönemde eğitim verecek olan ve toplamda 10 bin çocuğun faydalanması hedeflenen ‘Büyükşehir Yaz Spor Okulları’nda yetenekli çocuklar eğitim aldıkları branş antrenörlerinin raporları doğrultusunda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün sporcu kadrosuna dahil olabilecek.

8 Eylül 2017 tarihinde son bulacak olan yaz spor okullarında, çocuklarının eğitim almalarını isteyen aileler, Fethiye Spor Kompleksi, BUSKİ Tenis Kafe, Şahin Başol Spor Kompleksi ve Hüdavendigar Kent Parkı Spor Tesisleri’nde 2 ve 3. dönemler için kayıtlarını yaptırabilirler. Detaylı bilgi ve kayıt formlarına ulaşmak için www.bursabbspor.com adresi ziyaret edilebilir.

Kaynak: İHA