Olimpiyatlara Erciyes'te Hazırlanıyor

Milli biatloncu Mehmet Üstüntaş, Rusya'da düzenlenecek dünya şampiyonası ile Güney Kore Kış Olimpiyatları'na Erciyes dağındaki, Evrensel Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde hazırlanıyor.

Erciyes A.Ş Kulübü sporcusu Mehmet Üstüntaş, antrenörü ve aynı zamanda ağabeyi olan Ahmet Üstüntaş ile Erciyes yüksek irtifa kampında günde çift antrenman yaparak sıkı bir tempoda çalışıyor.

Erciyes'teki çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirten Biatlon Milli Takım Antrenörü Ahmet Üstüntaş, kardeşi ile Erciyes'teki kampa girdiklerini ve yoğun bir antrenman süreci geçirdiklerini söyledi.

Günde çift antrenman ile çalışmalarına devam ettiklerini ve Erciyes'in kendilerine sunduğu olanaklardan son derece memnun kaldıklarını belirten antrenör Üstüntaş, şunları kaydetti:

'Erciyes'te beklediğimizin üstünde bir performans düzeyi yakaladık. Bizim için çok faydalı bir kamp oldu. Bundan sonraki çalışmalarımızı da Erciyes'te yapmayı planlıyoruz. Erciyes yüksek irtifa anlamında çok uygun ve her türlü imkanın olduğu bir yer.'

Mehmet Üstüntaş da yaklaşık 2 ay sonraki dünya şampiyonasında ve Güney Kore'deki kış olimpiyatlarında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediğini söyledi.

Kaynak: AA