Kadınlar Play-Off'ta İlk Maçlar Oynandı

Kadınlar 3. Ligi'nde 2016-2017 sezonu şampiyonunu ve 2. Lig'e yükselecek dört takımı belirleyecek Play-off Malatya Grubu'nda ilk maçlar oynandı.

Ligde 8 grupta oynanan karşılaşmalar sonunda gruplarını ilk iki sırada bitiren takımların katıldığı kura çekiminde, grup birincileri ile ikinciler eşleşti. Bir ayağı Malatya’da oynanan karşılaşmalarda Fomget Gençlik ve Spor ile 76 Iğdır Spor, Hatay temsilcisi Dörtyol Belediyespor ile Kayseri Gençler Birliği adını finale yazdırmak istiyor.

Malatya Grubu'nda ilk maçlar Yeşiltepe 3 nolu sahada oynandı. Günün ilk mücadelesinde Ankara ekibi Fomget Gençlik ve Spor ile 76 Iğdır Spor karşı karşıya geldi. Fomget Gençlik ve Spor, mücadeleyi Şevval Alpavut (2), Rabia Nur Yılmaz (2), Birsen Bozbal, Ayşe Abak, Benan Altıntaş, Damla Köse ve Şevval Bağcı’nın golleriyle 9-0 kazandı.

Günün ikinci maçında ise Hatay temsilcisi Dörtyol Belediyespor ile Kayseri Gençler Birliği karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 tamamlanan karşılaşmayı Dörtyol Belediyespor penaltı atışları sonrası 5-4 kazandı.

Fomget Gençlik ve Spor Kulübü’nün Antrenörü Baki Çifci, play-off'a gelen takımların hepsinin güçlü olduğunu belirterek,'Net bir skorla haklı bir galibiyet aldık. Takımımız iyi mücadele etti. Artık bundan sonraki rakibimizi bekleyeceğiz.' dedi.

Çifci, hedeflerinin şampiyonluk olduğunun belirterek, 2. Lig’e yükselmek istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA