Futsal Milli Takımı Yalova'da Kamp Yapıyor

Türkiye Futsal Milli Takım hazırlık kampı Yalova’da devam ediyor. Nisan ayında gerçekleşen Avrupa Şampiyonası elemeleri sonrasında Teknik Direktör Sercan Görgülü, 24 ismi kampa davet ederken, çalışmalar 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılıyor. 12 Haziran Pazartesi günü başlayan kamp 15 Haziran Perşembe günü son bulacak.

Hazırlık kampına davet edilen 24 futbolcu, beğenilmesi halinde önümüzdeki dönemde Futsal Milli Takım kadrosuna çağrılacak. En iyi takımı oluşturabilme adına Yalova’da gençlere yönelik kamp yaptıklarını belirten Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Sercan Görgülü, "Üniversiteler ve TFF’nin oynatmış olduğu ligler var. Nisan ayındaki Avrupa Şampiyonası elemelerinden sonra bir sonraki elemelere kadar Türkiye’deki yeni futsal oynayan takımlardan milli takıma faydalı olacakları izledik. Onları da Yalova’da kampa aldık. Genç kadromuzla ilgili antrenman programı uyguluyoruz. Bu oyunculardan bize fayda sağlayabilecekleri zaman içerisinde değerlendireceğiz. İleriki maçlara kadar da hazırlıklarımız devam edecek. Ülkemize en faydalı olabilecek oyunculardan kurulu bir futsal takımıyla elemelere katılmayı düşünüyoruz” dedi.

Görgülü, 15 Haziran Perşembe günü yapılacak son antrenman sonrasında kampı noktalayacaklarını ve ardından teknik ekiple birlikte değerlendirme yapacakları dile getirdi.

Kaynak: İHA