Eskişehirspor Taraftarından Başkan Bakıcı'ya Teşekkür Ziyareti

Bozüyük’te yaşayan Eskişehirspor taraftarları, Eskişehirspor-Göztepe arasında oynanan Play-Off final maçına gönderilen otobüs için Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

Taraftar temsilcileri Soner Dırazoğlu ve Hikmet Sapcı, Eskişehirspor taraftarlarını Antalya’da oynanan müsabakaya götürmek için tahsis edilen araç için Başkan Bakıcı’ya teşekkür ederek Eskişehirspor forması hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da “Gönlümüz o güzel mücadelenin ardından Eskişehirspor’un süper lige yükselmesiydi. Önümüzdeki yıl Eskişehirspor’un aynı başarıyı göstererek süper lige çıkacağına canı gönülden inanıyorum” dedi.

Sporun ve sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Bakıcı; “Bölgemizde mücadele veren her spor kulübü bizim için çok önemli ve bizler onların başarılarından gurur duyuyoruz” dedi.

Gösterdiği misafirperverlik ve maç için tahsis ettiği araç için teşekkür eden taraftar temsilcileri daha sonra Başkan Bakıcı’nın yanından ayrıldı.

Kaynak: İHA