Allianz, Juventus'a Sponsor Oldu

Yapılan sponsorluk anlaşmasına göre, Juventus'un Torino'da kendi adını taşıyan stadının ismi 2023'e kadar 6 sezon boyunca 'Allianz Stadium' olacak.

Allianz ile İtalyan futbol kulübü Juventus arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Buna göre Juventus'un stadyumunun isim hakları Alianz'a geçti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Allianz İtalya, dünyaca ünlü Juventus Futbol Kulübü'nün kendi adını taşıyan Torino'daki stadyumunun isim hakları için Lagardere Sports Group ile sözleşmeye imza attı. Yapılan anlaşmaya göre Torino'daki Juventus Stadyumu'nun ismi 1 Temmuz'dan itibaren 30 Haziran 2023'e kadar altı sezon boyunca 'Allianz Stadium” adıyla maçlara ev sahipliği yapacak.

Allianz'ın sponsor olduğu stat sayısı Münih'teki Allianz Arena, Sidney'deki Allianz Stadium, Londra'daki Allianz Park, Nice'teki Allianz Riviera, Sao Paulo'daki Allianz Parque ve Viyana'daki Allianz Stadion ardından yediye çıkmış oldu.

- 'Kısa sürede markanın güçlü sembolü olacak'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Allianz SE Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı Jean-Marc Pailhol, Allianz Stadium'un kısa süre içinde markanın güçlü bir sembolü haline geleceğini belirterek, 'Değerlerimizi paylaşan ve işimizin duygusal ruhunu yakalamamıza katkı sağlayan spor kurumlarıyla başarılı ortaklıklar kurmaya ve spor ve inovasyon aracılığıyla ortaya çıkan sıra dışı insan hikayeleriyle küresel ölçekte milyonlara ilham vermeye devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Juventus Küresel Ortaklıklar ve Kurumsal Gelirler Başkanı Giorgio Ricci de Allianz'ı ortakları arasında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Dünya sigorta devi Allianz'ın aileye katılması, Juventus'un uluslararası büyüklüğünü ve liderliğini vurguluyor. Stadımız 2011’deki açılışından bu yana, içinde kutlanan altı Seri A şampiyonluğuyla tarihimize adını şimdiden altın harflerle yazdırdı. Diğer ortaklarımız, her maçı bir gösteriye çevirmemize ve aileler için uygun bir ortam yaratmamıza destek oldu. Aynı şekilde Allianz ile taraftarlarımız için birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.'

Kaynak: AA