Türkoğlu, Türk Telekom Spor Kulübünün Yeni Yönetimini Kabul Etti

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Kutlu: 'Federasyon başkanımızla, Türk Telekom ve Basketbol Federasyonu arasında gerçekleştirebileceğimiz iş birlikleri ve projeleri konuştuk'.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü'nün Şükrü Kutlu başkanlığındaki yeni yönetimini kabul etti.

Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübünden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şükrü Kutlu'nun yanı sıra asbaşkan Yalçın Aydın, basketbol şube sorumlusu Mehmet Aldanmaz, üyeler Yavuz Türkmen, Mahmut Bulat ve altyapılar sorumlusu Mustafa Uğurtürk yer aldı.

Türk Telekom'un basketbola yaptığı yatırım ve federasyonla yapılması planlanan ortak projelerin görüşüldüğü kabulde, kulübün yeni dönem başkanı Şükrü Kutlu, bu sene Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yükselmenin öncelikli hedefleri olduğunu belirtti.

Türk Telekom olarak amatör ve profesyonel alanda yaptıkları yatırımlarla Türk sporunun her zaman yanında yer alacaklarını anlatan Kutlu, 'Spora yaptığımız yatırımların yanı sıra önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi anlattık. Federasyon başkanımızla, Türk Telekom ve Basketbol Federasyonu arasında gerçekleştirebileceğimiz iş birlikleri ve projeleri konuştuk.' ifadelerini kullandı.

Türk Telekom Basketbol Takımı'nın Türk basketbol tarihinin önemli bir parçası olarak çalışmalarını sürdürdüğüne değinen Kutlu, 'Yeni sezonda ilk hedefimiz Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne yükselmek ve sonrasında da hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil etmek. Kökleri 1954 yılına uzanan, altyapılarla ülke sporuna hizmet eden bir spor kulübüyüz. Basketbola yaptığımız yatırımların yanı sıra 45 ilde 30 farklı branşta hem amatör hem de profesyonel olarak spor yapma fırsatı sunan spor kulüplerimizle, sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Kabulde, Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü Yöneticileri'nin TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'na el yazması hat tablo hediye ettiği belirtildi.

Kaynak: AA